+40 722 316 650 Contactati-ne
Trimiteti-ne un Email office@calviecon.org

Donatii

Acasa / Donatii

Stimați simpatizanți și susținători,

Asociaţia CAL VIE CON are ca scop creșterea calității vieții persoanelor prin creșterea bunăstării fizice, psihice şi sociale, precum şi a capacității persoanelor aflate în dificultate de a-şi îndeplini sarcinile obişnuite, în existenţa lor cotidiană, atât din punct de vedere al sănătăţii personale cât şi al vieţii sociale, de inserție, ori re-integrare, în familie și societate în mod util atât lor cât și comunității, societății. Obiectivele și activitățile asociației sunt și vor fi în deplina concordanţă cu legislaţia Românească şi Europeană.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați încurajat sau ne-ați ajutat până acum prin voluntariat și/sau financiar. Mulțumim celor care s-au implicat în viața Asociației CAL VIE CON și care au susținut proiectele noastre. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și sperăm să ne susțineți în continuare.

Redirecționand 2% către Asociația Cal VIE CON puteți sprijini continurea desfăşurarii activității noastre.

Vă mulţumim anticipat şi vă asigurăm de respectul nostru!

Dr. Petre Mitrea

Președinte Asociație CAL VIE CON

Pentru a ne sprijini puteți efectua următorii pași:

PASUL 1: daca ați avut VENITURI DOAR DIN SALARIU, DESCĂRCAȚI FORMULARUL 230. Completați cu datele de identificare (pct.I) și semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate (se completeaza doar daca este cazul).

sau

dacă ați avut și ALTE VENITURI ÎN AFARA SALARIULUI: DESCARCATI FORMULARUL 200.

Completați formularul 200, citind cu atenție instrucțiunile de mai jos la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut! Daca nu cunoașteti suma corespunzătoare a 2% din impozit, puteți lăsa casuța necompletată, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: "...Organul fiscal competent are obligația calculării, reținerii și virării sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat ..."

Anul completat în formular este cel anterior anului curent, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat la 31 decembrie.

PASUL 2: completați cu datele personale DOAR UNUL DIN CELE DOUA FORMULARE DE MAI SUS, în funcție de situația în care vă aflați.

ATENTIE: Formularul se completeaza de mână, în doua exemplare, dintre care unul rămâne la dvs. cu numarul de înregistrare primit la depunerea de la Administrația Finanțelor Publice.

PASUL 3: Depuneți formularul DIRECT la registratura organului fiscal sau trimiteți formularul PRIN POSTA, scrisoare recomandată cu confirmare de primire, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu (potrivit legii este acceptată și adresa unde locuieste efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România) sau la Administrația Finanțelor Publice corespunzătoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/instituției angajatoare).

ALTE INFORMATII UTILE:

  1. Datele Asociatiei CAL VIE CON de completare a formularelor sunt urmatoarele:

Denumire entitate non-profit: Asociația CAL VIE CON

Cod de identificare fiscală a entității non-profit: 28854399

Cont bancar (IBAN): RO18INGB0000999902572930 BANCA ING

  1. Dacă doriți mai multe informații în legatură cu aceasta procedură, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la e-mail: office@calviecon.org .

Cu stimă,

Consiliul Director

Asociația CAL VIE CON